Groepsarrangementen

»

Stena Line

LondenTop of Holland Reizen biedt u vele mogelijkheden om in groepsverband een reis of uitstapje te maken. Na een uitgebreide inventarisatie van uw wensen stellen wij een arrangement op maat samen. Hiervoor komen wij graag bij u langs. Resultaat: een arrangement dat exact aansluit op uw wensen. 

4V’s: Wij verzorgen voor u het Vervoer, het Verblijf, de Verzorging en het Vermaak. Dat kan een dagje uit zijn, maar ook een volledig verzorgd arrangement naar een bestemming in Europa. In vrijwel alle Europese landen hebben wij contacten met hotels en agentschappen, zodat wij voor u altijd de beste accommodatie kunnen reserveren.

TouringcarTouringcars worden uitsluitend gereserveerd bij maatschappijen die aangesloten zijn bij erkende organisaties zoals de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Ook zijn dit altijd bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Dat ziet men dan ook altijd terug in de uitstraling van de touringcar: modern, luxe, comfortabel, schoon, veilig en voorzien van moderne faciliteiten. Niet élke bus is een touringcar!

Elk arrangement van Top of Holland Reizen is maatwerk. Voor elk budget regelen wij een reis of uitstapje.

Top of Holland Reizen

Top of Holland Reizen:
De aandacht die u verdient!

Bel, mail of fax ons en ervaar een nieuwe manier van werken. Wij doen het graag en goed!

Neem contact op T    0031 (0)599-637888
M    0031 (0)62-1707100
F    0031 (0)84-8391525
E    info@topofhollandreizen.nl